Головна сторінка

25 трав. 2011 р.


ВІДДІЛ
КВІТНИКОВО-ДЕКОРАТИВНИХ РОСЛИН


Колекція нараховує 220 видів, 84 сорти, 11 форм.
У відділі квітниково-декоративних рослин працює 8 чол., із них завідувач відділу Бойко С.А., яка працює над розділом «Інтродукція малопоширених спорових декоратиних рослин для оптимізації садово-паркових ландшафтів».



Молодший науковий співробітник Кубінська Л.А. працює над створенням розарію за модульно-лінійною системою та підбором рослин для комбінованих композицій.
Молодший науковий співробітник Поліщук Л.П. працює над інтродукцією нових сортів роду Callistephus Cass. в умовах Західного Полісся і перспективи їх використання. Основними завданнями в її роботі є освоєння та розвиток колекції сортів рослин роду Callistephus Cass., дослідження особливостей життєвого циклу та вивчення еколого-фізіологічних властивостей рослин.
Молодший науковий співробітник Скакальська О.І. працює за напрямком: «Створення колекційно-експозиційної ділянки декоративних ліан», метою якого є створення віцетуму.
Фахівець Гнатюк І.А. працює над формуванням колекцій багаторічних квітниково-декоративних рослин.
Фахівець Гоменюк О.П. працює над мобілізацією ґрунтопокривних рослин в умовах культури з метою використання їх декоративних властивостей створено колекції ґрунтопокривних, цибулинних, декоративно-листяних та декоративно-квітучих видів, ліан.






Немає коментарів:

Дописати коментар